Časopis SOUDCE 6/22

Redakce stavovského časopisu SOUDCE ve společnosti Wolters Kluwer přinese v červnovém čísle našeho profesního periodika pravidelné rubriky - například Slovo soudce, které připravil 1. viceprezident Mgr. Roman Lada. Příspěvek nazval Přání návratu do „normálního“ světa. Rozhovor s JUDr. PhDr. Karlem Šimkou, Ph.D., LL.M., předsedou Nejvyššího správního soudu, do tohoto vydání připravila Mgr. Olga Houžvičková, anebo JUDr. Karel Havlíček nabídne informace z průběhu Pražského právnického jara 2022. Detailněji se bude věnovat středočeským právníkům, kteří diskutovali o insolvencích. V číslu 6 čtenáři také najdou zprávy z českého soudnictví. O aktuálním dění uvnitř unie podá informace zápis z květnového zasedání Republikové rady SU ČR. K němu zástupci naší stavovské organizace - JUDr. Martina Radkova a JUDr. Tomáš Novosad připojili také zprávy o jejich účasti na výročním rokování Združenia sudcov Slovenska či na zasedání Evropské asociace soudců (EAJ), které proběhlo v portugalském Portu.
Elektronické vydání časopisu SOUDCE 6/22 již brzy obdrží všichni členové SU ČR.