Anotace na časopis SOUDCE 12/2010

Od 19. 12. 2010 bude distribuováno číslo 12/2010 časopisu Soudce.

Obsah:

Poslední číslo ročníku je jako obvykle plně věnováno výročnímu shromáždění Soudcovské unie. Šéfredaktor časopisu K. Havlíček reportuje o průběhu předsněmovního jednání Republikové soudcovské rady, která se poslední listopadový čtvrtek sešla v hotelu Jezerka na Seči ve východních Čechách, aby učinila závěrečné přípravy pro rokování vrcholného orgánu dobrovolného profesního sdružení českých soudců.

Základní obsah časopisu pak tvoří komentované zpravodajství z dvoudenního shromáždění, které navazovalo 26. a 27. listopadu 2010. Čtenář se může seznámit v plném rozsahu s hlavním projevem prezidenta Soudcovské unie T. Lichovníka, s ofi ciálními zprávami kontrolních a fi nančních orgánů, projevy tuzemských i zahraničních hostů a závěrečnými usneseními sněmu. Stranou samozřejmě nezůstanou ani diskusní příspěvky delegátů sněmu a informace o průběhu pracovních skupin, které se vyjadřovaly k jednotlivým stěžejním otázkám.

Nakladatelství Havlíček Brain Team, redakce a redakční rada časopisu Soudce a Soudcovská unie jako vydavatel tohoto periodika přejí čtenářům úspěšný a šťastný nový rok 2011.



Copyright © SOUDCOVSKÁ UNIE ČR 2011